Település:
Budapest, 13. kerület

Létrehozva:
2022-05-20 17:29:49


Keserédes csokoládé - BIO BERTA


A csokoládé ajándéknak is kiváló.

A csokoládé egy édesség, melyet kakaóbabból készítenek, és minden alkalomra jó ajándék lehet, de persze saját fogyasztásra is érdemes venni. A csokoládé első ismert használata az olmékokhoz kötődik, Európába először az egyik Kolumbusz-féle expedíció hozta el.

A Keserédes csokoládé bolt attól más, mint a többiek, hogy a bio ételeket, a reformtáplálkozást kedvelőknek, vegetáriánusoknak, diétázóknak és azoknak is ajánlott, akik az egészséges táplálkozás mellett tették le voksukat. Mert hogy a termékek minőségéről személyesen gondoskodik Berta Zoltán az alapító, aki egy álmát valósította meg a csokoládé üzlettel. A termékek minőségét folyamatosan ellenőrzi a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Bio Suisse és a NOP.


Cím: Budapest XIII. Pozsonyi út 9.  

Nyitvatartás:

Hétfőtől Péntekig 11.00-19.00-ig

Szombaton 10.00-14.00-ig

E-mail: info@keseredes.hu

Telefon: 30/9-425-463


Parkolás: Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti csokoládébolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a csokoládébolt környékén van-e lehetőség parkolásra. A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken is.

 

 

Forrás:

bioberta.hu

holmivan.valami.info

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »