Kategória:
Helyi téma, Város hírei

Létrehozva:
2022-05-20 17:39:57

Cikk írója:
Pest Hirdetője


Az Ön hirdetője


Szeretettel Üdvözlöm a Pest Hirdetője portálon!

 

Célunk a Pest Hirdetője oldal létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak. Röviden bemutatom a pesti hirdető oldalt, amely nemcsak hirdetési lehetőségeket kínál, de több más részből is áll.


1. Az ApróHirdető részen böngészhet a hirdetések közül, sőt Ön is feladhat hirdetést, ha szeretne. Fontos! Ugyanazt a hirdetését elég csak egyszer feladni, bármely kerületben, mert nemcsak Budapest egész területén jelenik meg, de 99 másik város apróhirdető oldalán is.

2. Városi Ajánló, ahol Budapest főbb látnivalóit ismerheti meg. Budapest összesen 23 kerületből áll, de ezen az oldalon csak a pesti részhez tartozó kerületek főbb látnivalóit szedtük össze. Minden egyes kerületről több csodálatos látnivalót is felfedezhet. Ha programot szeretne ajánlani, vagy esetleg valami szolgáltatást KIEMELVE reklámozni, akkor kérem, vegye fel velem a lenti email címen a kapcsolatot.

3. Városi Magazin, itt további érdekességeket talál cuki állatokról, vagy történeteket olvashat, esetleg receptjeink közül válogathat.

4. A WebÁruház részen különböző OLCSÓ és minden témában megtalálható honlapjaink közül válogathat, és a jó hír az, hogy nem kell heteket várni rá, akár 24-72 órán belül is átveheti honlapját.

 

 

FIGYELMEZTETÉS!

A portálon található valamennyi felhasznált fényképen jelöltem a(z) – remélhetőleg – eredeti forrást.  Ha esetleg nem helyesen, akkor kérem, a lenti email címen vegye fel velem a kapcsolatot, és azonnal leveszem a képet.  Köszönöm szépen.

                                       

 

A Pest Hirdetője portál szerkesztő-írója:

Léner Szilvia Mária

Nekem ide írhat: eaton.book@gmail.com

Minden látogatásnak, megkeresésnek örülünk! Érezze jól magát az oldalon!

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »